Ce facem ?

Cream si dezvoltam imaginea online a afacerii tale.

In ce scop?

-Pentru atragerea de noi clienti din mediul online si pentru cresterea vizibilitatii afacerii tale.

De ce suntem imaginea online si nu doar cream si dezvoltam site-uri?

-Ei bine, fie ca vrei, fie ca nu vrei exista deja o imagine a afacerii tale in mediul online, chiar daca nu ai site. E de dorit sa ai control asupra imaginii afacerii tale in mediul online pentru a dovedi credibilitate si profesionalism in fata partenerilor tai de afaceri.
Noi avem o abordare globala a informatiilor ce te reprezinta. Cream si dezvoltam site-ul de prezentare sau magazinul online.

Ce spun clientii nostri?

"Cand esti foarte ocupat, iti doresti un colaborator care sa faca lucrurile sa mearga fara sa piarda timpul lor pretios. Exact asta face echipa. Am obtinut mai mult decat speram - un site plin de informatii si care sa arate excelent. - cu minima implicare din partea mea."

Apasa aici pentru a vizita site-ul nostru!

Veronica Solcan
Administrator CONBIF CONSULTING

Ce spun clientii nostri?

"Implicare si dorinta de aface lucrurile sa funtioneze - asa as aprecia eforturile echipei de la Marchetingenios. Realizarea unui magazin online care sa arate bine si sa vanda.
Daca doriti sa stiti "ce" aveti de facut si "de ce" va recomand echpa Marketingenios. Magazinul online realizat de ei functioneaza."

Apasa aici pentru a vizita site-ul nostru!

Ovidiu Negru
Director general NEO FASHION

Ce spun clientii nostri?

"Nu ne gandeam ca totul poate sa devina asa usor cand ai o echipa experimentata. Articole si prezentari foarte bune, idei excelente pentru afacere si mai presus de toate rapiditate. Primim de fiecare data explicatii detaliate. Recomand Marketingenios."

Dan Buteica
Director general CEPROHART SA